Worldwide shipping and service.
50,000+ titles.

Internimi i kufomës. Histori e vërtetë. Një ngjarje tragjike, ndodhur në Shqipërinë komuniste të vitit 1947, kur po formohej Blloku i Udhëheqjes

Author: Hila, Marçel

ISBN: 9789928107961

Pages: 386

Published: 13.01.2016

Language: Albanian

Genre: Novel

Format: 21

Price: €22.00

Publiko dhe boto librin tënd tek Botimpex!

Për më shumë kontakto:

KNOW MORE

Similar titles

Një burrë i quajt…

Backman, Fredrik

9789928132864

352 Pages

Add to cart

Enveriada : roman

Peza, Alfred

9789928320384

302 Pages

Add to cart

Uni i tij i ndalu…

Carey, Peter

9789928258038

252 Pages

Add to cart

Kopshti i harruar…

Morton, Kate

9789928216564

469 Pages

Add to cart

Sekreti i bashkës…

Moriarty, Liane

9789928132444

384 Pages

Add to cart

Gënjeshtrat e vog…

Armorial, Liane

9789928132666

440 Pages

Add to cart

I keqi i vetes :…

Kapllani, Gazmend

9789928282132

160 Pages

Add to cart

Lavjerrësi i qyte…

Çela, Zija

9789928277596

304 Pages

Add to cart

Sonatë për gruan…

S.G Henrik

9789994304950

236 Pages

Add to cart

Mërkuna e zezë

Tufa, Agron

978-9928-226-92-1

176 Pages

Add to cart

Hija e mbretit :…

Canosinaj, Viktor

978-9928-4531-5-0

400 Pages

Add to cart

Dhimbje : roman

Shalev, Zeruya

9789928062833

433 Pages

Add to cart

Pas termetit

Murakami, Haruki

9789928221421

131 Pages

Add to cart

Një natë të errët…

Handke, Peter

9789928323033

192 Pages

Add to cart

Get ready for big discounts

BEST SERVICE, GUARANTEED

We believe that when you are a customer,
you should get always more.
Our customer service is our main focus.

50,000+ TITLES

Our online catalog includes
thousands of book titles and
we have access to many more.

PAYMENT MADE EASY

Want to pay with a purchase order,
credit card, PayPal, check or wire?
OK with us.

Shop now