Worldwide shipping and service.
50,000+ titles.

Enciklopedi e doktorëve të shkencave të mjekësisë shqiptare gjithandej globit (1445-2018) dhe e mjekëve që lanë gjurmë të pashlyera në historinë e mjekësisë shqiptare

Author: Dedushaj, Isuf

ISBN: 9789951859080

Pages: 719

Published: 14.07.2019

Language: Albanian

Genre: Medicine

Format: 31

Publiko dhe boto librin tënd tek Botimpex!

Për më shumë kontakto:

KNOW MORE

Similar titles

Nekoi aspekti na…

Atanasov, Nenad ; Kamnar, Viktor

978-608-267-153-6

198 Pages

Add to cart

Sëmundjet në rajo…

Hasanaga, Ruzhdi

9789940674304

131 Pages

Add to cart

Sherimi i tiroideve

William Anthony

9789928216953

308 Pages

Add to cart

I životot e seksu…

Markovski, Velo

9786086591601

206 Pages

Add to cart

Abdomeni akut : v…

Resuli, Bashkim

9789928237767

200 Pages

Add to cart

Gripi dhe ndërlik…

Eltari, Elmas

None

29 Pages

Add to cart

Dermatomikozat &…

Dobreci, Simë Gjon

9789940948504

113 Pages

Add to cart

Pyetje dhe përgji…

Dr. Simixhi, Agim

None

163 Pages

Add to cart

Alkoolizmi kronik…

Vyshka, Gentian ; Dobi, Drini

9992747536

159 Pages

Add to cart

Enciklopedi e dok…

Dedushaj, Isuf

9789951859080

719 Pages

Add to cart

Shenja, diagnoza…

Group of authors

9789928234506

234 Pages

Add to cart

Sëmundjet e veshk…

Çelo, Polikron

999432065

237 Pages

Add to cart

880 bimë mjekësor…

Mulaj, Zef

9789995613228

271 Pages

Add to cart

Lindjet e vështir…

Bimbashi, Astrit ; Gliozheni, Orion

9992712821

123 Pages

Add to cart

Get ready for big discounts

BEST SERVICE, GUARANTEED

We believe that when you are a customer,
you should get always more.
Our customer service is our main focus.

50,000+ TITLES

Our online catalog includes
thousands of book titles and
we have access to many more.

PAYMENT MADE EASY

Want to pay with a purchase order,
credit card, PayPal, check or wire?
OK with us.

Shop now