Worldwide shipping and service.
50,000+ titles.

Rilindja, përkushtim e trishtim (1982-1999) : Shënimet e një gazetari të ndjekur nga kriminelët e shërbimeve sekrete dhe bashkëpuntorëve të tyre gazetarë

Author: Kabashi, Bajram

ISBN: 9789951755696

Pages: 528

Published: 18.09.2020

Language: Albanian

Genre: Biography

Format: 25

Price: €29.00

Visit Botimpex at:

London Book Fair 7K40

KNOW MORE

Similar titles

Shkrimtarët dhe a…

Gjini, Kozma

9789928045805

237 Pages

Add to cart

Këto këndon Efto…

Vasili Mëhilli, Eftihia

9789928042927

300 Pages

Add to cart

Rapsodët e trojev…

Baksi, Shaban

9789951270892

301 Pages

Add to cart

Cvetan Grozdanov…

Grozdanov, Cvetan ; Grčev, Leonid ; Adžiovski, Vangel

None

77 Pages

Add to cart

Si mbijetova në f…

Maloku, Saimir

9789928045737

377 Pages

Add to cart

Tragi vo vremeto…

Fiti, Taki

9786082032849

385 Pages

Add to cart

Rrëfimi i një jet…

Pula, Luljeta

9789951685955

597 Pages

Add to cart

Një statujë kujti…

Zeqiraj, Rrahman

None

375 Pages

Add to cart

Rinia e Mbretit Z…

Gjergji, Azis

9789928260437

450 Pages

Add to cart

Moite spomeni za…

Tanevski-Coni, Cvetan

9786082014296

162 Pages

Add to cart

Panteoni iranian…

Omani, Shefik

9789928291394

404 Pages

Add to cart

Ditari i një izol…

Berisha, Kolë M

9789951685993

357 Pages

Add to cart

Hasan Hasani - Pë…

Ndoj, Llesh

9789928046437

302 Pages

Add to cart

I fundmi i prijës…

Shyti, Gjergj ; Gjeloshi, Gjovalin

9789928276452

394 Pages

Add to cart

Get ready for big discounts

BEST SERVICE, GUARANTEED

We believe that when you are a customer,
you should get always more.
Our customer service is our main focus.

50,000+ TITLES

Our online catalog includes
thousands of book titles and
we have access to many more.

PAYMENT MADE EASY

Want to pay with a purchase order,
credit card, PayPal, check or wire?
OK with us.

Shop now