Worldwide shipping and service.
50,000+ titles.

Si mbijetova në ferrin komunist: rrëfimet e një ish - të burgosuri politik i akuzuar së bashku me babanë e tij edhe si agjentë të mundshëm të shërbimeve sekrete britanike

Author: Maloku, Saimir

ISBN: 9789928045737

Pages: 377

Published: 19.10.2020

Language: English

Genre: Biography

Format: 25

Price: €44.00

Publiko dhe boto librin tënd tek Botimpex!

Për më shumë kontakto:

KNOW MORE

Similar titles

Bebe Made in Francë

Druckerman Pamela

9789928216861

274 Pages

Add to cart

Unë

John Elton

9789928184689

394 Pages

Add to cart

Sinan Pasha i tro…

Dokle, Nazif

9994381857

129 Pages

Add to cart

Fishta figurë e r…

Dani, Don Pashkë

9789951066372

141 Pages

Add to cart

Muharrem Bajrakta…

Dokle, Nazif

9789928072801

300 Pages

Add to cart

Kadare dhe regjim…

Kaloçi, Dashnor

9789928190949

690 Pages

Add to cart

Kadare i denoncua…

Kaloçi, Dashnor

9789928190628

284 Pages

Add to cart

Pasione

Sarkozy Nicolas

9789994306060

344 Pages

Add to cart

E vërteta për Nol…

Komnino, Entela

9789928410856

234 Pages

Add to cart

Burgjet e mia : k…

Jubani, Simon

9789928331014

215 Pages

Add to cart

Aedët shqiptarë t…

Krasniqi, Ismet

9789951024334

270 Pages

Add to cart

Liri Belishova dh…

Shehu, Bashkim

9789928320094

242 Pages

Add to cart

Polikron Trebicka…

Zeneli, Petrit

9789928105714

593 Pages

Add to cart

Pa pikë pa presje…

Ndreca, Ardian

9789928313423

334 Pages

Add to cart

Get ready for big discounts

BEST SERVICE, GUARANTEED

We believe that when you are a customer,
you should get always more.
Our customer service is our main focus.

50,000+ TITLES

Our online catalog includes
thousands of book titles and
we have access to many more.

PAYMENT MADE EASY

Want to pay with a purchase order,
credit card, PayPal, check or wire?
OK with us.

Shop now