Login to the system or Register
Who is who   |   Services   |   Contact            
  A-B
  Agricultural
Album
Archaeology
Architecture

Art
Catalogs
Religious art
History
Others


Bibliography
Bilingual
Biography
Books in Foreign Languages
Business
  C-D
  Children
Early readers
History
Novel
Legends
Tales
Stories & Short Stories
Poetry
Others


Cultural

Dictionaries & Methods
Albanian language dictionaries
Bi-Lingual dictionaries
Encyclopedic dictionaries
Methods for learning Albanian language
Methods for learning foreign language
Terms dictionaries
Others

Documentary
  E-L
  Educations
Economics & Finance
Encyclopaedias
Ethnography
Folklore
Food & Wine
Geography
History
Law
Life Style
Linguistic

Literature
Comedy
Drama
Essays
Humor & satire
Novel
Poem
Poetry
Studies
Series work
Stories & Short Stories
Others

  M-S
  Media
Medicine & Health
Memories
Monography
Music
Mythology
Philosophy
Photography
Politics
Publicistics
Psycologhy
Religion

Society
Anthropology
Sociology
Others


Sport
Statistics
  T-Z
  Technical & Natural
Text books
Travel &Tourism

Young adults
History
Music & Art
Novel
Poetry
Science
Others


Others
  Albanian Movies
  Artistic / Artistik
Children / Femije
Documentary / Dokumentare
Humor / Humor
Touristic / Turistike
Others / Te tjera
  Albanian Music
  Classic / Klasike
Children Songs / Kenge per femije
Folk / Popullore
Popullore te perpunuara
Pop / Kenge te lehta
Rap / Rep
Rock / Rock
Others / Te tjera
Books > monthly list - * Please login at the top of the page or Become a Member to view all the latest titles.
  Publishing House
  Author
  ISBN
  Title View full titles
  Genre
  Date
  Dim.
  Pg.
 
  Magus 
Mili Butka  
  9789928440914
 
Kodi i gjuhes shqipe Etimolog...
  Linguistics
  4 / 2017
  21
  248
  Artini 
Z.Salihu, N.Shabani, A.Imeri  
  9789951690409
 
Emblema e një brezi (Paralelj...
  Memories
  5 / 2017
  21
  191
  Chaminade 
Gegë Miloti  
 
 
Zadrima histori dhe ngjarje/ ...
  Monography
  5 / 2017
  19
  77
  Kuvendi 
Mark Gjon Zefi, Rajmonda Ndreca  
  9789928425591
 
Doracak për gjuhën shqipe/ Ma...
  Linguistics
  5 / 2017
  20
  80
  Gent Grafik 
Mark Mesuli  
  9789928202277
 
Sofra pukjane (Biznesi promov...
  Monography
  5 / 2017
  20,5
  280
  Samizdat 
Petrit Imami  
  9788679634467
 
Serbët dhe shqiptarët ndër sh...
  History
  5 / 2017
  24
  555
  Alma 
Bilall Lutfiu  
  9786086589608
 
Partitë politike dhe konflikt...
  Politic
  5 / 2017
  24
  229
  Shkëndija 
Hysni Bytyçi  
  9789951532556
 
Shtigje jete (Kronikë)/ Life ...
  Chronicle
  5 / 2017
  24
  680
  Artini 
Visar S. Rrustemi  
  9789951690393
 
Marketingu ndërkombëtar/ Inte...
  Economics
  5 / 2017
  21
  165
  Dudaj  
Ardian Vehbiu  
  9789994304912
 
Kusuret e zotit Shyti/ Mr.Shy...
  Prose
  5 / 2017
 
  204
  Dudaj  
Arshin Xhezo  
  9789928234032
 
Fate shkrimtarësh dhe gazetar...
  Publicistics
  5 / 2017
  21
  325
  Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë- Departamenti i Gjuhës shqipe/Albas 
Anila Çepani, Adelina Çerpja  
  9789928028334
 
Hyrje në gjuhësinë kompjuteri...
  Linguistics
  5 / 2017
  24
  231
  Maluka 
Dritan Shehu  
  9789928134875
 
Ishin ditë Krishtlindjesh/ It...
  Novel
  5 / 2017
  21
  288
  Dudaj  
Lindita Arapi  
  9789994304905
 
Çaste (Kolazhe metropoli) / M...
  Novel
  5 / 2017
  20
  208
  Alsar 
Gazmend A. Bakiu, Kastriot Dervishi  
  9789928243003
 
Tirana, prefektët dhe nënpref...
  History
  5 / 2017
  21
  141
  Dudaj  
 
  9789994304660
 
Abaz Dojaka, Studime (Studime...
  Studies/ Publicistics
  5 / 2017
  21
  539
  Botime Juridike Alb Juris 
Gjok Buna  
  9789928150257
 
Përmbledhje legjislacioni për...
  Law
  5 / 2017
  20
  1106
  Botime Juridike Alb Juris 
 
  9789928150301
 
Vendime unifikuese të Gjykatë...
  Law
  5 / 2017
  21
  475
  Shoqëria Biblike Ndërkonfesionale e Shqipërisë  
Prepared by Xhevat Lloshi  
  9789995632762
 
Kostandin Kristoforidhi, Pesë...
  Religion
  5 / 2017
  20
  479
  Jalifat 
Enver Hasani  
  9789951001854
 
Tema të zgjedhura nga e drejt...
  Law
  5 / 2017
  24
  419
  Kolegji Fama  
Hazër R.Susuri  
  9789951599153
 
E drejta kushtetuese (Botimi ...
  Law
  5 / 2017
  24
  468
  Instituti për studime në shoqëri dhe kulturë 
Shkëlzen Gashi  
  9789951893800
 
Historia e Kosovës në tekstet...
  History
  5 / 2017
  25
  120
  Rozafa 
Prend Buzhala  
  9789951022390
 
Trumfi në anën e shkrimtarit ...
 
  5 / 2017
  21
  244
  Armagedoni 
Agim Vinca  
  9789951697163
 
Nostalgji për kohërat e rrezi...
  Poetry
  5 / 2017
  18
  129
  Neokultura 
Selvije Rexhepi  
  9789951568098
 
Struktura e tregimit modern s...
  Literature Study
  5 / 2017
  21
  148
  Koha Ars 
Artan Krasniqi  
  9789951685467
 
Monument Vëllimi IV Shekujt e...
  Album
  6 / 2017
  29
  251
  Tenda 
Femi Cakolli  
  9789951405669
 
Kronologjia e Lëvizjes Protes...
  Album
  6 / 2017
  20
  102
  Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës  
Luan Mulliqi  
  9789951615686
 
Ekspozitë inauguruese/ Inaugu...
  Photo-Album
  6 / 2017
  28
  59
  Inter Graf 
Shaban Vehbi Ratkoceri  
  9790801954008
 
50 përpunime të këngëve popul...
  Music
  6 / 2017
  28
  151
  Epoka e re 
Sabri Kiçmari  
  9789951850353
 
Fitorja diplomatike : Kujtime...
  Politics
  6 / 2017
  21
  298
  Inter Graf 
Emin Kabashi  
  9789951561426
 
Atdheu i dëshmorit (Dëshmorit...
  Monography
  6 / 2017
  21
  299
  Logos-A 
Gjuro Shushnjiq  
  9789989586705
 
Peshkatarët e shpirtrave njer...
  Philosophy
  6 / 2017
  21
  372
  Koha Ars 
Luan Tashi  
  9789951685474
 
100 Llogot e Kosovës Vëllimi ...
  Graphic art
  6 / 2017
  23
  108
  Toena 
Skënder Hysenaj  
  9789928235299
 
Rrëfenjat e një viti : Tregim...
  Literature
  6 / 2017
  20
  264
  Orfeu 
Ibish Ahmeti  
  9789951581288
 
Duke i shëruar plagët e luftë...
  History
  6 / 2017
  21
  183
  Poeteka 
Luan Starova  
  9789928426581
 
Kartagjena nuk mposhtet/ Cart...
  Poetry
  6 / 2017
  24
  56
  Kolegji AAB 
Muhamet Kelmendi  
  9789951494519
 
Historia e shtetit dhe e së d...
  History
  6 / 2017
  24
  220
  Rela-graf 
Hysni Myzyri  
  9786084781066
 
Shkolla e parë shqipe në Korç...
  History
  6 / 2017
  21
  184
  Onufri 
Gjergj Meta  
  9789928226266
 
Hyji është Atë me zemër nëne:...
  Religion
  6 / 2017
  22
  143
  Toena 
Polikron Çelo  
  9789928235282
 
Ushqyerja dhe disa nga sëmund...
  Medicine
  5 / 2017
  20
  166
  Kristalina-KH 
Kaliopi Naska  
  9789928171603
 
Vetëqeverimi i Korçës, sipas ...
  History
  5 / 2017
  23
  103
  Garant-Ulqin 
 
  9789940919313
 
Banesa popullore në Anë të ma...
  Architecture
  5 / 2017
  20,5
  81
  Armagedoni 
Kaltrina Maloku  
  9789951697187
 
Britmat e shpirtit/ The cry o...
  Novel
  5 / 2017
  21
  167
  Kolegji Biznesi 
 
  9789951561396
 
Ahmet Haxhiu dhe atdheu (Mate...
  Scientific conferences
  6 / 2017
  24
  222
  Koha 
Marcus Tanner  
  9789951685481
 
Mbretëresha e Malësisë Edith ...
  History
  6 / 2017
  21
  334
  Koha 
Virgjil Muçi  
  9789951685528
 
Historia e parrëfyer e mustaq...
  Novel
  6 / 2017
  21
  120
  Buzuku 
Biser Mehmeti  
  9789951082488
 
Dielli i ftohtë/ The cold sun...
  Literature
  6 / 2017
  21
  207
  Buzuku 
Leila Slimani  
  9789951082662
  Këngë e ëmbël/ Sweet song
  Literature
  6 / 2017
  21
  195
  Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve 
Skender Asani, Albert Ramaj  
  9786084653462
  Rrugëtimi/ Journey
  History
  6 / 2017
  24
  394
  Dyrrah 
Viktor Canosinaj  
  9789928431622
 
Mall i kaltër (Kushtuar pikto...
  Novel
  6 / 2017
  21
  346
  Bukuzu 
Shkumbin Gashi  
  9789951082471
  Anormopatia
  Literature
  6 / 2017
  21
  181
  Akademia e Shkencave e Shqipërisë 
N.Gruda, A. Shundi  
  9789928237088
 
Hortikultura: Vështrim encikl...
  Agricultural
  6 / 2017
  24
  846
  Naimi 
Matteo Mandala  
  9789928234001
 
Mundus vult decipi: Mitet e h...
  History
  6 / 2017
  21
  308
  Milosao 
Faruk Myrtaj  
  9789928433497
 
Ndershmëria vetëm/ The honest...
  Literature
  6 / 2017
  21,5
  160
  Pegi 
Ndriçim Ademaj  
  9789928228932
 
Pa heronjë, pa bujë/ No heros...
  Literature
  6 / 2017
  21
  146
  Jozef 
Engjëllushe Sanxhaku Varfi  
  9789928241214
 
Një grua në pritje/ A woman o...
  Literature
  6 / 2017
  21
  286
  Instituti Albanologjik i Prishtines 
 
  9789951409568
 
Konferencë shkencore: Veprimt...
  Scientific conferences
  6 / 2017
  21
  405
  KGT 
Instituti Albanologjik  
 
 
Gjurmime albanologjike (Seria...
  Language study
  5 / 2017
  25
  490
  KGT 
Instituti Albanologjik  
 
 
Gjurmime albanologjike (Seria...
  Studies
  5 / 2017
  25
  339
  Instituti Albanologjik 
Instituti Albanologjik  
 
 
Gjurmime albanologjike (Folkl...
  Studies
  5 / 2017
  25
  316
  Koha 
Majlinda Bregasi  
  9789951685504
 
Fillimi i një fundi/ The begi...
  Novel
  6 / 2017
  21
  216
  Gent Grafik 
Mark Rica  
  9789928202192
 
Rrëfime për Sheben dhe Shebas...
  Monography
  5 / 2017
  20,5
  400
  Qendra e Studimeve Albanologjike- Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë 
Hajri Shehu  
  9789928141491
 
Fjalor me fjalë e shprehje po...
  Dictionaries
  5 / 2017
  24
  436
  Toena 
Martin Berishaj  
  9789928235312
 
Zhbërja e kufirit etnik (Rece...
  History
  5 / 2017
  24
  343
  Akademia e Shkencave 
Xhevahir Spahiu  
  9789928237071
 
Dritare (Sprovë)/ Window (Ess...
  Prose
  5 / 2017
  20,5
  346
  Faik Konica 
Agim Mehmeti  
  9789951066440
 
E vërteta për FARK-un (Fillet...
  History
  6 / 2017
  21
  257
  Buzuku 
Flutur Mustafa  
  9789951082631
  Na dy/ The two of us
  Poetry
  6 / 2017
  20,5
  106
  Buzuku 
Roland Gjoza  
  9789951082679
  Franc Baron/ Franc Baron
  Novel
  6 / 2017
  20,5
  125
  Buzuku 
Virion Graçi  
  9789951082457
  Djali memec/ Mute boy
  Literature
  6 / 2017
  21
  215
  Buzuku 
Nexhat Halimi  
  9789951082440
  Alter ego/ Alter ego
  Novel
  6 / 2017
  21
  212
  ÇABEJ 
Mustafa Greblleshi  
  9789995635320
 
Kujtime 1939-44 (Me parathëni...
  History
  5 / 2017
  21
  180
  Koha 
Veton Surroi  
  9789951685511
 
Gorillat që s'i pamë (si po e...
  History
  6 / 2017
  21
  256
  Naimi 
Jonuz Koka  
  9789928109972
 
Viktimat e minave dhe municio...
  History
  6 / 2017
  23
  431
 
 
For Individuals
Partners
Who is who
Become a member
How to use
Terms and conditions
For Companies
Cfare perfitoni
Si mund tju ndihmojme
Hapesirat Ekstra
Terms and conditions
Follow us on:
You can pay through:
Copyright © 2013 BOTIMPEX. All Rights Reserved. Created by IMPULS